91 SPICES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 744 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 91 spices. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 6:53 Delivery time was 60min as per my request
19 aug 2022 om 20:58 Altijd mooi als je de vraag voor de review krijgt terwijl je eten nog niet eens bezorgd is. Ook mooi dat je de bezorgtijd aan kan geven. De teller stopt bij 90 min. Het wachten op je eten echter niet
17 aug 2022 om 22:44 Het eten was prima, wel een beetje aan de koude kant. Het duurde ook wel behoorlijk lang voordat we het kregen.
31 jul 2022 om 22:14 Food is generally good but delivery took way longer than communicated
27 jul 2022 om 20:42 Jalfrezi was nice, raita, samosa and garlic naan were excellent.
24 jul 2022 om 21:08 Altijd goed uit eten zoals ik gewend bent.
24 jul 2022 om 0:21 The food was amazing, as always. I'm never disappointed when I order from you guys.
22 jul 2022 om 18:23 Zeer smakelijk eten. Heb ervan genoten. Vriendelijke bezorger. Ik beveel dit restaurant aan.
21 jul 2022 om 21:02 Eten was echt heel lekker. Zelfs de kids vonden het lekker :-)
16 jul 2022 om 21:49 Lekkerste indiaans eten!! Lekker vers en goed op smaak!
15 jul 2022 om 22:52 Very good.
5 jul 2022 om 21:23 Om 19:00 besteld 21.00bezorgt er was een fout gemaakt met bezorgen. Ze hebben het goed gemaakt met extra eten en drinken en de smaak van het eten is super lekker. Ik zal zeker nog een keer besten.