91 SPICES

91 SPICES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 738 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 91 spices. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 22:14 Food is generally good but delivery took way longer than communicated
27 jul 2022 om 20:42 Jalfrezi was nice, raita, samosa and garlic naan were excellent.
24 jul 2022 om 21:08 Altijd goed uit eten zoals ik gewend bent.
24 jul 2022 om 0:21 The food was amazing, as always. I'm never disappointed when I order from you guys.
22 jul 2022 om 18:23 Zeer smakelijk eten. Heb ervan genoten. Vriendelijke bezorger. Ik beveel dit restaurant aan.
21 jul 2022 om 21:02 Eten was echt heel lekker. Zelfs de kids vonden het lekker :-)
16 jul 2022 om 21:49 Lekkerste indiaans eten!! Lekker vers en goed op smaak!
15 jul 2022 om 22:52 Very good.
5 jul 2022 om 21:23 Om 19:00 besteld 21.00bezorgt er was een fout gemaakt met bezorgen. Ze hebben het goed gemaakt met extra eten en drinken en de smaak van het eten is super lekker. Ik zal zeker nog een keer besten.
3 jul 2022 om 18:55 Food was really bad very below restaurant style
27 jun 2022 om 18:42 Ik heb 2 uur gewacht op mijn bezorging. Zonder een track and trace vanuit het restaurant. Heel vervelend. Vervolgens kreeg ik 8 kleine garnalen in een bak saus geserveerd voor 23€. Asociaal
23 jun 2022 om 19:43 2 uur en 45 minuten moeten wachten. 4 keer gebeld met steeds de boodschap dat het er binnen 10 minuten zou zijn. Na 2 uur en 45 minuten de bestelling ontvangen. Incompleet en lauw, dat wel…